Terapi hos Ane Katrine

Har du brug for mere håndholdt hjælp? 

Er du ramt af stress? Eller har du slået hovedet og fået en hjernerystelse? Så er du velkommen i klinikken eller til samtaler online.

I 2024 har jeg valgt at indsnævre min målgruppe, og fremover tilbyder jeg derfor kun terapeutisk hjælp til de to nævnte kategorier.

Fejler du noget andet, så kig på www.psykologeridanmark.dk og find en psykolog tæt på dig.   

 

Dit nervesystem skal formentlig i bedre balance

Både ved stress og ved hjernerystelser er der ofte behov for at 'komme ned i gear' igen - altså at få dit nervesystem til at komme ud af 'kamp/ flugt' systemet og genlære at kunne komme i ro.  

Hjernetræning er for mange et genialt redskab til netop dette.

Mange af mine klienter træner allerede med hjernetræning, når de starter hos mig - og kender mig ofte fra Youtube.

Jeg vil foreslå, at du prøver det samme, så du kender teknikkerne.

Så laver vi sammen et arbejde for at finde ud af, hvad dine problemer handler om - og hvordan du kan komme videre. Og måske laver vi tilpassede indspilninger, som er målrettet lige netop dig.    

 

Hvordan arbejder jeg?

For mig giver det ikke mening at bruge én fast metode eller teknik i alle forløb, fordi terapien skal tilpasses den enkelte.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker handler ud fra mønstre, som vi har lært gennem vores opvækst.

Ofte er vores tanke- og adfærdsmønstre ikke noget, vi er særligt bevidste om. Men de kan give os problemer, som vi kan opleve som bl.a. stress eller angst.

En vigtig del af den terapeutiske behandling hos mig er derfor, at vi arbejder med at identificere de mønstre, som gør det svært at være dig. 

Når du forstår de mønstre, du møder verden med, og hvor de kommer fra, er det nemmere at møde dig selv med forståelse og omsorg. Det har du brug for, hvis du skal udvikle dig og have det bedre - og slippe fx følelser af skam/ skyld. 

 

Mit arbejdsgrundlag

Hvis det teoretiske er vigtigt for dig, så er jeg inspireret af forskellige metoder, som jeg integrerer i terapien. 

Jeg er uddannet indenfor den oplevelsesorienterede gestaltterapi og har taget kurser i bl.a. ACT og Compassion fokuseret terapi. Desuden har jeg modtaget en del supervision med udgangspunkt i den traumefokuserede metode Somatic Experiencing. 

Jeg arbejder i høj grad med et fokus på kroppen, og det som bliver vakt i dig i terapien. Her gemmer sig nemlig ofte en visdom, som kan hjælpe dig til at navigere bedre i livet.   

Læs mere om Ane Katrine