Terapi hos Ane Katrine

Terapi som føles omsorgsfuldt

 Hvis man skal vælge at åbne sig for en terapeut, skal man have tillid til vedkommende. For mig - men også for terapien - betyder det meget, at du føler dig mødt og forstået, så du får tillid til, at jeg kan hjælpe dig.

Det er helt individuelt, hvem man ’klikker med’, og derfor kan du måske bruge min hjemmeside til at afgøre, om jeg kan hjælpe lige præcis dig. Du kan læse om min baggrund eller lytte til min stemme på min youtubekanal

 Hvordan arbejder jeg?

For mig giver det ikke mening at bruge én fast metode eller teknik i alle forløb, fordi terapien skal tilpasses den enkelte.

Jeg tager udgangspunkt i, at vi som mennesker handler ud fra mønstre, som vi har lært gennem vores opvækst. De mønstre er som hovedregel ubevidste og kan give os problemer, som vi kan opleve som bl.a. stress eller angst. En vigtig del af den terapeutiske behandling hos mig er derfor, at vi arbejder med at identificere de mønstre, som gør det svært at være dig. 

Når vi forstår de mønstre, vi møder verden med, og hvor de kommer fra, er det nemmere at møde sig selv med forståelse og omsorg, så vi kan få det bedre. Det gør det også nemmere at ændre på den adfærd, som ikke er god for os. Dette er relevant ift. en lang række problemstillinger.

Jeg bruger ofte hypnose til at genoprette balance og ro i nervesystemet, hvilket der er behov for ved fx stress og angst. Jeg bruger også gerne hypnose i det mere terapeutiske arbejde.

Temaer i klinikken

Jeg har erfaring med en lang række problematikker, her nævnes blot eksempler:

Hjernerystelser/ postcommotionelt syndrom
Stress
Chok og traumer
Angst
Fobier, fx. flyskræk og klaustrofobi
At være pårørende ved sygdom og handicap
Depression & livskrise
Dårligt selvværd
Sorg
Søvnproblemer

Læs mere om Ane Katrine