Psykolog og hjernetræner

Ane Katrine Beck 

Træn din hjerne til ro og overskud

 

Jeg brænder for at skabe udvikling. Både i klinikken eller online i individuelle forløb, men også hos de mange, som laver hjernetræning med mine lydfiler på youtube eller køber dem her på sitet. 

Ane Katrine - professionelt 

Jeg er uddannet psykolog i 2002 og har siden arbejdet med børn og voksne med forskellige typer af  vanskeligheder. Siden 2016 har jeg været selvstændig og kun arbejdet med voksne i min klinik i Horsens.

Fra 2007-2016 arbejdede jeg på hjerneskadeområdet med vidensformidling, udvikling og som neuropsykolog for mennesker ramt af hjerneskader.

Det var her min store interesse for, hvordan vi kan præge vores hjerne begyndte. Jeg har siden koblet videreuddannelse i både hypnose og mentaltræning på, været med i et forskningsprojekt omkring hypnose og er i dag en af de eneste psykologer i Danmark, som arbejder med netop hjernetræning som et helt centralt element. 

Det er denne solide faglighed, som du vil opleve bliver integreret i de kurser, du finder her på hjemmesiden - og også i mit terapeutiske arbejde i Horsens midtby (pt. lukket for nye klienter). 

Det er endt med denne hjemmeside med hjernetræning. For hvis jeg kan få dig i gang med at bruge hjernetræning - måske dagligt - så vil du kunne håndtere livet i større balance med dig selv og dine værdier - og sandsynligvis blive gladere for din hverdag.   

Ane Katrine - helt privat

Privat har jeg erfaring med flere af de temaer, som mine klienter kommer med - sider af livet, som gør ondt. Jeg har været sygemeldt med stress, gift gennem 15 år og blevet skilt med to børn i klemme. Jeg har stået som pårørende ved svær sygdom. Og så har jeg et barn med autisme og kronisk tarmlidelse.

Jeg har selv bedt om hjælp

Jeg ved indefra, hvordan det er at stå der, hvor mange af mine klienter står. Og jeg ved, at man kan komme gennem det svære og finde fodfæste igen med den rigtige hjælp. Den viden giver håb og tro på, at det faktisk nytter at arbejde med sig selv - og der venter et bedre liv på den anden side.

Har du lyst til at læse mere om min faglige baggrund i detaljer, så find og connect med mig på Linkedin.

Bliv klogere

Hjernetræning i app


Få adgang til dit eget hjernetræningsprogram målrettet det tema du vil arbejde med.

 

Læs mere om hjernetræning

Individuel terapi 

OBS: Pt. er der lukket for nye klienter på ventelisten.

Enten online eller i klinikken. Til dig som søger en nærværende sparringspartner til din personlige udviklingsproces. 

 

Læs mere om terapi

Læs og bliv inspireret

Du kan læse mere om mine arbejdsmetoder og måske blive inspireret på min blog.

 

Gå til bloggen

Hold dig orienteret

 

Få nyt om blogindlæg, foredrag, webinarer eller nye produkter i shoppen. Nyhedsbrevet sendes ud ca. 2 gange om måneden