Praktisk info

Kontakt

Send en mail til [email protected] (skriv ikke personfølsomme oplysninger, men bed om en krypteret mail) eller send en sms til tlf. 6055 9194 og bed mig ringe dig op. Jeg har typisk nogle uger/ mĂĄneders ventetid - skriv og spørg. 

Priser

Individuel samtale (55 - 60 min.): 1200 kr
Udvidet konsultation (90 min): 1800 kr

Strategicoaching: 1200 kr/ time (excl. moms)

Betaling sker efter hver samtale med Mobile Pay eller kontant. Du kan altid få en elektronisk kvittering, hvis du ønsker det.

Forsikring?

Jeg er autoriseret psykolog og kan derfor tage forsikringssager. Måske vil din sundhedsforsikring dække din behandling - forhør dig hos dit forsikringsselskab.

Jeg er ikke tilknyttet forsikringsnetværk.

Hvis forsikringen ikke dækker den fulde timepris, afregner du og jeg efter hver session, og du får en elektronisk kvittering, som du kan sende til forsikringen.

Henvisning fra lægen?

Du kan desværre ikke benytte en henvisning fra lægen hos mig, da jeg ikke er tilknyttet den offentlige sygesikring. Se i stedet på www.psykologeridanmark.dk 

Medlem af Danmark?

Er du medlem af Danmark, kan du få tilskud herfra, se hvor meget på Danmarks hjemmeside. Du skal opfylde kriterierne for henvisning fra egen læge, men du behøver ikke at have besøgt lægen.

Jeg indrapporterer dine behandlinger elektronisk til Danmark, og du får pengene refunderet som ved besøg hos fysioterapeuten eller andre steder. 

Afbud

Afbud eller ændring af tid bedes meddelt pr. mail eller sms senest dagen før kl. 16, ved sygdom før kl. 8 samme dag. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales det fulde honorar.

Behandling af børn og unge

Jeg tager ikke sager med børn og unge under 25. Jeg er bedst til arbejdet med voksne.

Jeg kan anbefale at tage kontakt til psykologerne Nanna Maribo Krog i Horsens, Louise Søndergaard i Gedved eller ved børn med mistanke om ADHD/ udviklingsforstyrrelse Camilla Hasnaoui i Horsens. 

Fortrolighed og journal

Jeg er underlagt psykologloven og har tavshedspligt omkring det, du har brug for at dele. Jeg har samtidig pligt til at føre journal over dit forløb. Denne skal jeg gemme i fem år efter afslutning af dit forløb, hvorefter den bliver slettet. Du bestemmer suverænt om din journal skal deles med andre (fx forsikringsselskab og lign.). 

Parkering

Du finder min klinik på Rådhustorvet 21, 1. sal i Horsens, hvor jeg er en del af Rådhustorvets SundhedsTeam. Det er smart at stille din GPS til at køre efter 'Åboulevarden 40', for google maps leder nogle gange bilerne ad sære veje ved Rådhustorvet, som ikke er til biler. 

Der er mange p-pladser tæt på, husk at sætte tid af til at trække en p-billet. Der er også gratis p-pladser langs Åboulevarden (de første to timer er gratis).

Adgangsforhold

Klinikken ligger pĂĄ 1. sal - der er elevator.

Vil du prøve hjernetræning? Klik her