Hvordan finder jeg mig selv efter en hjerneskade?

hjernerystelse hjerneskade skam
Hjernetræning
Hvordan finder jeg mig selv efter en hjerneskade?
42:45
 

Hvad stiller jeg op med det her liv, når det slet ikke ligner det liv, jeg troede jeg skulle have? Når den jeg var pludselig forsvinder, og jeg skal genfinde mig selv - og lære at leve med alt i mit liv er forandret? 

Når folk spørger hvad jeg laver, og jeg skal svare, at jeg har fået en hjerneskade og er førtidspensionist - og jeg inden i skammer mig over det? 

Det er en stor omvæltning at få en hjerneskade, og det kan tage mange år at lande bagefter og genfinde meningen med livet. Den proces taler jeg med Eva om i dette interview.

Eva har gået hos mig gennem fire år. Nu er vi færdige med forløbet, og Eva vil gerne dele sine erfaringer med andre for bl.a. at fortælle, hvad der har været vigtigt for hende og formidle, at der er håb. Livet kan blive godt igen og komme til at give mening igen.  

 

Lyst til at følge med? 

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig en kort intro til hjernetræning. På nyhedsbrevet får du bl.a. besked om nye blogindlæg samt tilbud fra min shop med hjernetræning.

OBS - nyhedsbrevet kommer en til to gange om måneden