Lær at sove med hjernetræning

 

Drømmer du om at falde hurtigt i søvn? At kunne sove hele natten igennem?

Eller måske at kunne falde hurtigt i søvn igen, hvis du vågner? 

Lær hvordan med dette minikursus. 

Tilmeld dig kurset her >>

Sover du dårligt?

 

Måske vågner du hver time? Måske ligger du længe vågen, før du kan falde i søvn pga. uro og tankemylder? Eller måske vågner du klokken 4.30 og er lysvågen?

Søvnproblemer er ret almindeligt hos voksne. Særligt i perioder med pres på. Men søvnproblemer kan også skyldes psykiske og fysiske lidelser. 

Uanset årsagen kan du lære at falde i søvn og få en god nats søvn med teknikker fra hjernetræning.    

Du har sikkert prøvet det hele

 

Skåret ned på blåt skærmlys. Gået tidligere i seng. Gået senere i seng. Stået op når du vågner og lagt puslespil. Hvilet til middag, fordi du er for træt. Ikke hvilet til middag, selvom du er træt. 

Når du ikke kan sove, så er det grundlæggende problem, at der er for stor aktivitet i dit nervesystem. Speederen er overaktiv, og du skal have fundet bremsen. 

I dette kursus lærer du at bremse ned. I starten med hjælp fra min stemme, men du lærer samtidig teknikker til, hvordan du selv kan tage hånd om din søvn, så du kan vågne udhvilet og med overskud næste dag.  

Din træner er Ane Katrine Beck

Jeg er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2002 og senere hypnoterapeut og mentaltræner.

Hjernetræning er mit hjertebarn, et redskab til selvhjælp, som giver dig mulighed for selv at gøre en aktiv forskel for dit mentale velvære. 

Læs mere om hjernetræning

Indholdet - hvad får du? 

  • Video med info om søvn og gode søvnvaner
  • Evaluering af din søvn
  • Intro til beroligende vejrtrækning, som dæmper dit nervesystem
  • Hjernetræning, som hjælper dig i at træne din hjerne og dit nervesystem til at slappe af (lydfil).
  • Hjernetræning som træner dig i at sove.  Du kan selv vælge om det skal være med eller uden musik (lydfil). 
  • 3 lydfiler til beroligelse om aftenen/ natten: Til hvis der er alt for meget uro i kroppen eller drøn på tankerne. Både når du skal falde i søvn om aftenen, eller hvis du vågner i løbet af natten. Med eller uden musik.  

Du vælger selv, hvor stor en indsats du vil gøre. Du får fuld adgang til hele kurset med det samme og kan springe direkte til hjernetræningerne uden at se video først, hvis du vil hurtigt i gang. 

 

Hvor lang tid tager det at lære at sove? 

Det er helt individuelt, hvor påvirkelig du er for hjernetræning. Har du tidligere kunnet sove trygt og nemt hele natten, vil det være nemmere at genlære. Skal du lære det forfra, vil det måske tage længere tid - men nogle gange påvirker hjernetræning din søvn positivt allerede efter første træning. 

Ja tak, lær mig at sove!

Karens historie

Karen havde fået store søvnproblemer efter en hjernerystelse. I to år havde hun sovet afbrudt med opvågninger næsten hver time, nogle gange lå hun vågen fire timer om natten. Om dagen var hun grådlabil og havde svært ved at overskue sit liv.

Hun fik en enkelt lydfil med fokus på at sove bedre, som hun lyttede til et par dage, og efter tre dage opdagede hun, at hun kunne sove igen. Allerede efter få uger var der sket markante fremskridt, hun græd ikke længere og havde markant mere overskud til at folde livet ud igen.

 

Ja tak, lær mig at sove