400 kr incl. moms

Betalingsbetingelser: 

Du betaler beløbet på én gang, når du fuldfører dit køb. Efter køb modtager du en kvittering for dit køb på e-mail. Jeg gemmer ikke dine kortoplysninger. 

Du får adgang til produktet med det samme enten online i en internetbrowser eller i appen 'Kajabi'. Her logger du ind med din e-mailadresse. 

Opdager du fejl og mangler ved produktet, er du velkommen til at få dine penge tilbage. Ellers er køb af onlineprodukter ikke omfattet af ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind

Lær at sove med hjernetræning

Uanset om du har kunnet sove eller skal lære det forfra, så kan du lære at sove bedre med hjernetræning, som giver dig teknikker til at berolige din hjerne og dit nervesystem og samtidig bruge visualisering til at danne nye netværk i din hjerne, så du lærer at sove. 

Det får du i pakken:

 Introduktion til hjernetræning

  • Info-video om søvn
  • Evaluering af din søvn
  • Introduktion til 4-7-8 vejrtrækningen med øvelse
  • Lydfiler til dagstræning, der lærer dig at sove (med og uden musik)
  • 6 forskellige lydfiler i 2 udgaver (med og uden musik) som giver mental afspænding og hjælper dig til at falde i søvn om aftenen eller natten, hvis du vågner. 

OBS: Til kurset hører en række mails over 30 dage, som dels formidler viden og dels 'coacher' dig ift. at få brugt kurset.

Du skal klikke 'ja tak' til mails med nyheder under dine kortoplysninger, for at få disse mails.